Kuvend, ja çfarë pritet nga seanca e sotme…

Kuvendi do të mblidhet sot në seancë plenare, ndërsa në rendin e ditës së punimeve janë disa pr/ligje.

Seanca do të drejtohet nga zv.Kryetarja Vasilika Hysi, ndërsa në seancë pritet të mos jetë i pranishëm as Kryeministri Edi Rama.

Në rendin e ditës përfshihen edhe dy dekretet e Presidentit Ilir Meta, i cili ka kthyer për rishqyrtim dy ligje, atë për Noterinë dhe Ligjin për Kadastrën.

LEXO EDHE  Basha nga Pogradeci: T'ua kthejmë vendin qytetarëve shqiptarë

Kuvendi do të ratifikojë marrëveshjen statuore të Shqipërisë me BE për forcimin e kufijve, konkretisht me Agjencinë e Rojës Bregdetare dhe Kufirit Europian.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here