Aplikuesit për viza, Ambasada e SHBA ka një njoftim të rëndësishëm…

Ambasada amerikane  në Tiranë ka shpërndarë një udhëzim të rëndësishëm për aplikuesit e vizave amerikane.

Jeni aplikant për vizë imigruese? Për shumicën e kategorive të vizave, NVC do t’ju kërkojë t”ia dërgoni dokumentet elektronikisht, të cilat gjenden këtu http://nvc.state.gov, duke i ngarkuar ato në llogarinë tuaj https://bit.ly/2Fv0GHE.

LEXO EDHE  Apeli i Yuri Kim: KLP t’i rezistojë presionit dhe të na sigurojë drejtësi

Dy javë përpara takimit tuaj, ju duhet të dërgoni me postë të shpejtë dokumentet origjinale https://bit.ly/2DXPLHW në Sektorin Konsullor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here