Skandaloze/Policët e Tahirit masakrojnë qytetarin në rrugë (Video e dhunës ç’njerëzore)

Ja si sillet policia ndaj një djali të ri i cili ishte duke shoqëruar babain e tij në një autobot që shpërndante ujë të pijshëm nëpër lagjet e Tiranës.

Në pamje duket se si policët e rendit ndërhyn dhe trajtojnë në mënyrë barbare, shoferin e autobotit. Ata e kapin zvarrë, i vënë duart në fyt dhe mirë që nuk e mbysin.

Pamjet janë skandaloze. Urojmë të merren masa ndaj të tillë dhunuesve, aq më tepër që në fund rezultoi se shoferi i autobotit i kishte të gjitha dokumentet në rregull./JOQ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here