Dokumentet/ Mbaruan hallet e durrsakëve, Vangjush Dako 280 milionë lekë për pishinë publike

Kriza ekonomike çdo ditë e më shumë po ndihet në xhepin e qytatarëve, të cilët e kanë të pamundur që të plotësojnë nevojat personale.

Raportet e fundit të INSTAT-it, apo edhe të ndërkombëtarëve, i kanë cilësuar shqiptarët si një nga popujt më të varfër. Me të drejtë, verën e kaluar pati emigrim masiv, aq sa vetëm në Gjermani shkuan rreth 50 mijë shqiptarë. Hapja e vendeve të punës, apo ndihma e familjeve nën nevojë, është halli më i vogël i zyrtarëve shtetërorë, të cilët vazhdojnë të zhvatin lekët e taksave.

Dokumentet e siguruara tregojnë se kryetari i Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako, do të shpenzojë plot 280 milionë lekë për ndërtimin e një pishine publike. Krerët e bashkisë çdo ditë e më shumë po i cilësojnë territoret që mbulojnë si pronë private, duke bërë me to çfarë të duan.
formulari

LEXO EDHE  Basha: Ekonomia dhe shëndetësia mund të bien në kolaps, Rama po sillet si armik

(Formulari i njoftimit të kontratës)

Nga njëra anë kryetari i Bashkisë së Tiranës sfidon qytetarët duke ndërtuar në Kodrat e Liqenit, ndërsa ai i Durrësit shpenzon paratë publike. Sipas dokumenteve në Agjencinë e Prokurimit Publik, Bashkia e Durrësit ka hapur procedurën për punë, ku do të bëhet “Rikonstruksion i pishinës publike loti II-të”. “Fondi limit pa TVSH është 28.296.000 lekë. Burimi i financimit janë të ardhura të vetë bashkisë. Afati do të jetë 50 ditë, ndërsa hapja e ofertave do të bëhet në datë 12 maj 2016 në orën 10.00” thuhet në dokument.

 

Projekt pishina në godinë:PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here