‘Këshilli Kombëtar’, Basha: Duhet shtrirë dora për çdo qytetar që do ndryshimin dhe nxjerrjen e Shqipërisë nga kjo krizë e rëndë

Lulzim Basha ka thënë gjatë mbledhjes së ‘Këshillit Kombëtar’, se duhen të jenë të hapur ndaj çdo demokrati, e të gjithë për të krijuar një partneritet të fortë dhe aleance me SHBA, kundër regjimit të kryeministrit Rama.

Basha thotë se duhet shtrirë dora për çdo qytetar që do ndryshimin dhe nxjerrjen e Shqipërisë nga kjo krizë e rëndë.

“Unë e kam dorën te shtrirë ndaj çdo demokrati qe do një PD te forte ne partneritet dhe aleance me SHBA dhe kundër regjimit të korruptuar te Edi Rames. Askush nuk është i tepërt. Ju kërkoj dhe ju të shtrini dorën e bashkëpunimit për çdo demokrat. Për çdo qytetar që do ndryshimin dhe nxjerrjen e Shqipërisë, familjeve të tyre dhe në veçanti fëmijëve të tyre nga kjo krizë e rëndë”, u shpreh Basha.

LEXO EDHE  Me firmën e sekretarit Bardhi, Basha njofton Nikollën për ndryshimet në Grupin Parlamentar dhe Komisione