Rama nga QSUT: Këto investime nuk i keni parë as jashtë shtetit

Kryeministri Edi Rama propagandoi nga pediatria e QSUT-së investimet që qeveria e tij po bën, nuk janë parë as jashtë vendit.

Rama tha se QSUT do të kthehet në kompleksin më modern spitalor. “Sipas parashikimeve brenda këtij mandati ne përmbyllim çdo pjesë të QSUT-së që ka nevojë të hyjë në këtë standard dhe QSUT kthehet në kompleksin më të madh dhe më modern spitalor të rajonit, jo të Shqipërisë”, u shpreh kryeministri Edi Rama.

LEXO EDHE  Udhëtimet drejt Zvicrës, ja rregullat e reja për qytetarët shqiptarë

“Dikush këtu kur po shikonim sallat tha që këtë strukturë nuk e kemi parë as jashtë shtetit kur kemi shkuar dhe ka një arsye, kjo është mundësia e të qenit më mbrapa, se jashtë shtetit i kanë bërë me kohë. Kur gjërat bëhen nga e para mund ta bësh më mirë se jashtë shtetit”, tha Rama.