FRPD shpreh revoltën para selisë së PD, Basha i buzëqeshur me gazetarët

Lulzim Basha u shfaq sot në një kafe, brenda oborrit të selisë së PD, me një grup gazetarësh, duke konsumuar një kafe.

Gjithçka ndodhte në një kohë kur të rinjtë e FRPD shprehnin revoltën e tyre para selisë së PD, duke akuzuar Bashën se kishte bunkerizuar PD-në, duke mbyllur dyert, ndërsa ai qëndronte në kafe dhe herë pas herë buzëqeshte, duke shpërfillur protestën.

LEXO EDHE  Aliaj: Shqipëria në Eurosong do të përfaqësohet me tallava

Janë pikërisht ata të rinj, një pjesë e të cilëve gjatë protestave të thirrura nga Lulzim Basha kohë më parë janë dhunuar e ndaluar nga policia, të cilët sot i shkarkuari si kryetar i PD nga Kuvendi i 11 dhjetorit, i përmbuzi, ndoshta edhe duke i tallur në komunikimet informale me gazetarët.