Banorët e “BBV” duhet të përgatisin programin televiziv të “TCH”, Donaldi refuzon të përgatitet për “Për’puthen”

Foto: Big Brother

Banorët e “BBV” do të përgatisin dhe do të realizojnë brenda shtëpisë të gjithë programin televiziv të “Top Channel”. Do e vendosin ata se cilët do të jenë rolet e secilit për programet e mëposhtme si dhe temat që do të trjajtojnë edhe prezantimin e të ftuarve. Banorët që nuk kanë role për emisionet duhet të rrinë si publik.

Një prej emisioneve që do të realizojnë mund të lidhet Live me emisionin e vërtetë në “Top Channel”. Publiku do të votojë në rrjetet sociale për programin më të mirë dhe banorëve të programit fitues do ju plotësohet dëshira për të parë një film që ata vetë e zgjedhin.

LEXO EDHE  Edi Manushi nxjerr videon e rrallë të Bora Zemanit në moshën 17-vjeçare si velinë në 'Top Channel'

Programet që do të bëhen janë:

1-“Shqipëria Live”,ora 13.00”,dy moderator,dy të ftuar dhe dy lidhje live me Skype.

2-“Edicioni inforamtiv i lajmeve”,ora 15:00,dy spiker lajmesh

3-“Top Talk”,ora 15:30,një moderator dhe një i ftuar

4-“Ftesë në 5”,ora 17:00,një moderator,tre të ftuar

5-“Për’puthen”,ora 18:15,një moderatore,një opinionist,tre vajza dhe tre djem

6-“Fiks fare”,ora 20:00,dy moderator,dy velina,një gazetar

7-“Open”,ora 21:00,një moderator,katër të ftuar

8-“Proçesi sportiv,ora 22:00,dy moderator,katër të ftuar

9-“Wake up”,ora gjashtë e mëngjesit,dy moderatorë dhe dy të ftuar

Banorët kanë diskutuar se kush do e prezantojë “Për’puthen” dhe është përmendur emri i Donaldit. Aktori ka refuzuar, duke thënë se nuk dëshiron të mërzisë njeri (referuar Borës).