“Orgazma në seks nuk ka shumë rëndësi”/ Denzel flet për marrëdhëniet intime, Arjan Konomi: Fundi ka rëndësi

Denzel kishte zhvilluar një bisedë me Mikelën dhe me Ritvanën në prapaskenë pas përfundimit të puntatës së “Për’puthen” dhe në qendër të bisedës kishte qenë pikërisht seksi.

Pjesë nga biseda:

Denzel: A ke fantazuar ndonjëherë për një çun tjetër këtu?

Ritvana: Denzel, kë hallin tëndi ti apo? S’e di. Denzel e ka problemin te vetja, në kuptimin e mirë të fjalës. Kemi pasur një bisedë një ditë dhe po flisnim rreth jetës sonë seksuale dhe mënyra si u shpreh Denzeli ishte shumë interesante.

Denzel: Folëm për seks, si funksionon, si janë gjërat interesante.

Bora: Çfarë i ke thënë vajzave mo Denzel?

Denzel: Thjesht shpjegova mënyrën si mendoj unë për seks.

Ritvana: Ishte shumë i lirshëm, sidomos për një temë që është ende tabu këtu.

Denzel: I thashë ça ka rëndësi në seks.

Arjani: Ça i the?

Denzel: Më vjen pak zor ta them kështu, po ne dolëm për momentin e prishjes dhe kështu gjëra të tilla. Ishte për pjesën e orgazmës dhe thashë që orgazma në seks nuk ka shumë rëndësi. Është thjesht fundi i të gjithës, Unë thashë interesant është ajo që ndodh, emocionet, lëvizjet, shikimet gjatë seksit.

Arjani: Edhe fundi i filmit ka rëndësi, po s’pe fundin e tij…

LEXO EDHE  Video/ Bashkimi kapet “mat” duke puthur një vajzë në club