Autoritet bullgare kanë filluar të marrin në pyetje të mbijetuarit e tragjedisë

Gazetari i Alstit, Adan Qaili, raporton nga Sofja se autoritete bullgare kanë filluar të marrin në pyetje të mbijetuarit e tragjedisë ku humbën jetën 46 persona.

Të mbijetuarit janë 7 persona, ndërsa autoritet kanë filluar të marrin në pyetje ata që ndien më mirë dhe janë në gjendje të flasin.

LEXO EDHE  "Foltorja" i përgjigjet Bashës: I le demokratët në opozitë për pazaret e tua