Antonela ia thotë troç Meridianit: S’të rri b*tha rehat. Si të duron gruaja?

Antonela Berisha dhe Meridian Ramçaj janë dy banorët më të rinj në “Big brother VIP”, por në shumë pak ditë kanë krijuar tensione mes banorëve të tjerë.

Së fundmi Antonela e pyet Meridianin ‘Si të duron gruaja?”. Ramçaj nuk e priti mirë këtë pyetje, sepse sipas tij, ajo ka konotacion negativ. Ai i tha Berishës se nuk mund të flasë kështu, për aq kohë sa nuk e njeh as atë vetë e as bashkëshorten e tij.

Pjesë nga biseda:

Antonela: Meridian, si të duron gruaja?

Meridian: Pse?

Antonela: Çfarë tipi është gruaja jote, është e qetë?

Meridian: Çfarë di ti për mua?

Antonela: Që s’të rri b*tha rehat, s’të pushon goja kurrë.

Meridian: Pse ty të pushon?

Antonela: Më fal, unë jam femër, mashkulli duhet me qen pak më serioz. Në parimet e mia s’duhet të rrijë me tangërllik mashkulli. Unë kështu e mendoj dhe e pëlqej mashkullin.

Meridian: Pra në parim s’je me mua. Kemi gjëra të kundërta.

Antonela: E du serioz. Unë kështu e kam qejf, që nuk i jep konfidencë të tjerëve. Meridianin e njoh si shakaxhi, tip shkodran.

Meridian: Kur kam qenë te “për’puthen”, s’kam qenë serioz?

Antonela: Po, absolutisht.

Meridian: Po pse thua pastaj.

Antonela: Ti je ironik, flet me tendencë.

Meridian: Kush e përdor ironinë?

Antonela: Ti po i merr gjërat sikur të shava.

Meridian: Jo, unë s’po them gjë.

Antonela: Unë thash si rri gruaja jote me ty, që sa mirë rri ajo, që të duron. Pse e merr për bishti muhabetin?

Meridian: Doja të dija ça të keqe ka me…

Antonela: Ti mua më njeh?

Meridian: Jo. Pse thash ndonjëherë që si të duron i dashuri ty?

Antonela: Jo, i bie e njëjta gjë.

Meridian: Tani nuk gjen të dashur ti.

Antonela: Ku e di ti se s’kam?

Meridian: Se je kështu.

Antonela: Ku e di ti se s’kam?

Meridian: Ku e di ti që s’më duron mua ajo?

Antonela: Unë të pyeta çfarë tipi ka?

Meridian: Ti the ‘si duron, pastaj çfarë tipi është’.

Antonela: Po pra se thashë do jetë shumë e qetë.

Meridian: Kur të dalim jashtë, do të ta prezantoj.

Antonela: Mos i merr gjërat negativisht, se s’jemi në luftë.

Meridian: E ke seriozisht?

Antonela: Po.

Meridian: Nuk i marr seriozisht që në ditë të parë, se i bi që të martën po dal po iki pastaj.

LEXO EDHE  Pirro Dhima rigjen dashurinë, kush është sportistja që i ka "rrëmbyer" zemrën