Arjan Konomi i revoltuar: Më vini para një përgjegjësie morale e publike dhe duhet të interpretoj idiotizmat dhe mashtrimet tuaja

Foto: Instagram

Arjan Konomi ka pasur një ‘shpërthim’ gjatë puntatës së djeshme në “Për’puthen”. Shkak u bë Argjendi i cili tha se ka vendosur të largohet nga emisioni dhe hodhi akuza për Ritvanën.

“Jemi në një program dashurie. Nuk kemi ardhur të bëjmë as Gestapo-n e të gjejmë intrigat që bëni ju, ju e të tjerë që kanë qenë këtu e për ata që po i bëjnë dhe do u dalin më vonë. Jemi në një emision dashurie, unë jam këtu t’ju komentoj juve, të komunikojmë e t’ju jap diçka që t’ju shërbejë. Kurrë mos ju shërbeftë nëse nuk doni t’ju shërbej e të na dëgjoni! Nuk kemi ardhur këtu të bëjmë Gestapo-n, e të gjejmë kush është fajtori, krimineli e hajduti. Argjend mbylle në mënyrë dinjitoze, nuk është kjo mënyrë.

Jam një njeri që nuk kam pasur të bëj as me persona intrigant, as me persona përgjues, as me shpifës, më vini këtu para një përgjegjësie morale e publike e duhet të interpretojë idiotizmat tuaja dhe mashtrimet tuaja. E kam akumular këtë Argjend, me ty arriti kulmin me këto që po nxjerrë”- tha ai i revoltuar.

LEXO EDHE  Mick Jagger publikon këngën kushtuar pandemisë: Kam Bill Gates në qarkullimin e gjakut (Video)