Përfshihet nga flakët Mali i Thatë

Një zjarr masiv ka përfshirë një pjesë të Malit të Thatë, këtë të Sgtunë.

Deri më tani, raportohet se nga flakët janë përfshirë rreth 10 ha tokë.

Forca të zjarrfikëses dhe pyjores të bashkisë Maliq janë angazhuar për vënien nën kontroll të zjarrit. Në ndihmë kanë shkuar dhe forcat e bashkisë Pustec.

LEXO EDHE  Lidhjet e trafikut të drogës midis Kolumbisë dhe Ballkanit, kush janë shqiptarët e arrestuar

Në flakët përhapen, rrezikohet Parku Kombëtar i Prespës.