Buxheti/ Ministrja Ibrahimaj: Nxitje për krijimin e vendeve të reja të punës

Konferenca e Kryetarëve është mbledhur për të diskutuar buxhetin e vitit 2022.

Gjatë fjalës së saj, ministrja e Ekonomisë dhe Financës, Delina Ibrahimaj pohoi se buxheti ka për synim rimëkëmbjen e ekonomisë.

Ajo theksoi se rritje në të gjithë sektorët do përkthehet në punësim, duke shtuar se për 2022 parashikohet rritje ekonomike deri në 4%.

LEXO EDHE  "Thuaji mamit të më bëjë gati bukën", biseda e fundit e të riut me të atin në Gllogjan

“Buxheti ka për synim rimëkëmbjen e ekonomisë. Rritje në të gjithë sektorët do përkthehet në punësim dhe do të ketë nxitje për krijimin e vendeve të reja të punës. Për 2022 parashikojmë rritje ekonomike deri në 4%”, tha ministrja.