Shkelën rregullat e “Big Brother”, ja çfarë dënimi do të vuajnë banorët e “BB VIP”

Foto: Shkëputur nga Big Brother

Banorët e “Big Brother VIP”, gjatë javës së parë të qëndrimit në shtëpi, kanë shkelur vazhdimisht rregullat e vendosura nga “Vëllai i Madh’’.

Konkurrentët kanë fikur mikrofonat, kanë dëmtuar objektet e shtëpisë, nuk kanë rrespektuar kohën e përgatitjes për spektaklin, kanë mbuluar nga kamera ambjente të shtëpisë edhe shumë rregulla të tjera.

Për këtë arsye “Big Brother” ka vendosur që të dënojë disa prej banorëve në mënyrë të tillë që të ndërgjegjësohen për korrektësinë dhe disiplinën që duhet të kenë gjatë qendrimit në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

LEXO EDHE  Miliarderja më e re në botë shpërblen punëtorët e saj me nga 10 mijë dollarë secili

Paloma, Fifi, Iliri dhe Arditi do të qëndrojnë për dy netë në dhomën e dënimit.