Një tjetër konkurrente i bashkohet “Përputhen”, debaton me Alvisën

Në “Përputhen Prime” që u dha një natë më parë, u fut një tjetër konkurrente. Antonia Gjoka, 24-vjeçe nga Tirana sapo u fut solli shumë tension dhe kjo për shkak të preferencave që ka. Ajo tha se nga jashtë ka pëlqyer Brunon dhe Bashkimin.