Po lind një dashuri? Fifi dhe Graniti shfaqen të afërt në dhomën e gjumit

Foot: Big Brother

Lidhja e parë në “Big Brother Albania Vip” duket në horizont. Fifi dhe Graniti duken shumë të afërt me njëri-tjetrin.

Afrimiteti i tyre ka nisur që në momentet e para kur hynë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, por sot ata u ndanë nga grupi i banorëve të tjerë dhe shkuan në dhomën e gjumit.

LEXO EDHE  “A ke dikë në mendje?”, ja si përgjigjet Arjola Demiri

Në dhomën e gjumit, Fifi qëndroi tek krevati i Granitit dhe i mbështetur tek ai diskutuan për shumë ngjarje që kanë ndodhur në këto ditë në shtëpi.