Reshjet e shiut në 24 orët e fundit, nisin problemet e para/ Mungon energjia dhe bllokim rrugësh

Reshjet e shiut që kanë rënë në 24 orët e fundit në vendin tonë kanë sjellë problemet e para, ku në Lezhë 16 fshatra kanë mbetur pa energji elektrike, për shkak të defekteve më rrjet.

Edhe në Gjirokastër reshjet e shiut kanë shkaktuar këto problematika, ku një segmetnt i rrugës Kolonjë-Golem është i bllokuar.

Rruga është blokuar nga inertet për shkak të reshjeve të shiut që vazhdojnë të bien (me intesitet të ulët).

Gjithashtu në fshatin Lekdush Nj.Adm. Kurvelesh, bashkia Tepelenë, mungon energjia elektrike. Situata në bashkitë e tjera paraqitet e qetë.