Papunësia, shqetësimi kryesor i qytetarëve të Kosovës

Dialogu me Serbinë është shqetësimi i shtatë i qytetarëve të Kosovës sipas një hulumtimi të fundit.

Duke prezantuar në Rubikon të dhënat e gjetura, Tomor Çela, ka shpalosur trafikonin, sipas të cilit shqetësimi më i madh i qytetarëve është papunësia me 2r përqind, pasuar me shëndetësinë që zë 23 përqind dhe pastaj korrupsioni më 20 përqind, njofton Klan Kosova.

LEXO EDHE  Ja kush janë 4 turistët rusë që u gjetën të pajetë në hotel/ EMRAT

Më poshtë janë të ranguar probleme si nepotizmi dhe edukimi që zënë nëntë, respektivisht tetë përqind.

Më 14 përqind klasifikohet pandemia e COVID19, kurse dialogu me Serbinë është preokupim i vetëm dy përqind të qytetarëve.