Lindita Nikolla, “makiazh” 20 mijë euro faqes së internetit të Kuvendit

Nga Boldnews.al

Në ditët e para të punës, Lindita Nikolla, ka menduar të ndyrshojën”fytyrë”. Jo të vetën, por të faqes së internetit të Kuvendit të Shqipërisë.

Pamja e “zymtë” e kësaj faqe, njësoj si e paraardhësit të saj në këtë detyrë, Gramoz Ruçit, ka “detyruar” Nikollën të ndryshojë këtë faqe. Dhe, një nga urdhrat e parë si kryeparlamentare ka qenë pikërisht shfaqja në publik e zhvillimeve të Parlamentit.

BoldNws.al ka siguruar dokumentet e një tenderi që ka hapur Parlamenti, ku janë akorduar plot 30 mijë euro. Nikolla ka preferuar që të bëjë një “makiazh” kësaj faqe, duke parë se Ruçi e kishte lënë në harresë.

LEXO EDHE  Makina përplas këmbësorin në aksin Tiranë-Lezhë
Faksimile: Tenderi i hapur nga Kuvendi i Shqipërisë për blerjen e një faqeje të re interneti

Sipas dokumenteve që disponon BoldNews.al, Kuvendi i Shqipërisë ka hapur një tender me objekt “blerje e faqes ëeb për Kuvendin e Shqiperisë”, me një fond limit 1.916.666 lekë pa TVSH, me TVSH rreth 20 mijë euro. Brenda 3 muajsh fituesi duhet që të bëjë një faqe të re interneti, nën guston e vetë Lindita Nikollës.

Megjithatë, ajo që bie në sy është se vendimi i Nikollës vjen vetëm disa ditë në krye të Parlamentit. Duket se ish-ministres së Arsimit nuk i bëjnë përshtypje akuzat dhe konfliktet brenda sallës plenare, por mendjen e ka gjetkë, duke i bërë “makijazh” faqes së internetit.