KLP cakton 2 drejtuesit e rinj të Prokurorive në Korçë e Mat

Këshilli i Lartë i Prokurorisë (KLP) ditën e sotme (16 shtator) ka caktuar në detyrë 2 drejtuesit e Prokurorive në Korçë dhe Mat.

Me këto 2 emërime ka shkuar në 7 numri i drejtuesve të emëruar nga KLP për një periudhë 3-vjeçare.

Ditën e sotme u caktua në detyrë Dhorina Theodhori, në pozicionin e  drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Parë Korçë dhe Abaz Muça në pozicionin e  drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Parë Mat.

LEXO EDHE  Ja ku do e zhvillojë Berisha ‘Foltoren’ e radhës

Emërime drejtues prokurorie

1.Anita Jella  – Prokuroria Durres

2.Elizabeta Imeraj – Prokuroria Tirane

3.Artan Shtrungza- Prok Tropoje

4.Kreshnik Ajazi- Prok Elbasan

5.Genti Xholi – Prok Apel Tirane

6.Dhorina Theodori- Prok Korçë

7.Abaz Muça-Prok Mat