Vizita e Merkel në Shqipëri, ja rrugët ku do të bllokohet lëvizja e automjeteve

Ardhja e Kancelares Gjermane, Angela Merkel ne vendin tonë do të bllokojë edhe qarkullimin e automjeteve në disa segmente rrugore.

Burimet zyrtare njoftojnë se në Tiranë, do të ketë bllokime dhe devijime të lëvizjes së automjeteve, konkretisht në Rinas-Unaza e Re, Sauk, Rruga e Elbasanit deri tek Pallati i Brigadave.

Automjeteve duhet të shmangin lëvizjen në këto segmente rrugore, me qëllim moskrijimin e mbingarkesës në trafik nga ora 09:00 deri në orën 13:00 të datës 14 shtator, si dhe të përdorin rrugë alternative për të shkuar në destinacionet e tyre.

LEXO EDHE  Berisha: Ja porosia që u kam dhënë deputetëve dhe anëtarëve të Këshillit Kombëtar të PD

Shërbimet e Policisë do jenë prezente në të gjitha akset rrugore hyrëse dhe dalëse të qytetit të Tiranës dhe në rrugët  e tjera në brendësi të kryeqytetit, me qëllim marrjen e masave për të siguruar dhe rregulluar trafikun në rrugët alternative, si dhe për t’iu ardhur në ndihmë përdoruesve të rrugës që do kenë nevojë.