Gjeti një turp të pajetë në det dhe nuk njoftoi policinë, arrestohet peshkatari

Një ngjarje e rëndë raportohet të ketë ndodhur në Greqi, ku një peshkatar teksa po peshkonte ka gjetur një trup të pajetë, duke mos bërë asnjë veprim pas kësaj. Sipas raportimeve, ky peshkatar kur hasi trupin, e la në det, duke mos lajmëruar policinë.