Infermierja seksi është konkurrentja e re e “Për’puthen”: Jam e ëmbël por edhe shumë e keqe

Shkëputur nga emisioni Përputhen

Për atë nuk ka problem mosha e mashkullit që do të ketë në krahë, por Ada thotë se ka një karakter shumë të fortë dhe ‘aq sa është e ëmbël është edhe e keqe’.