Takimi me gazetaren e BBC, Rama: Nder të punosh me Yalda Hakim

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar, përmes rrjeteve sociale, mbi një takim me gazetaren e BBC-së, Yalda Hakim, e cila u bë e njohur për ndihmën që u dha vajzave afgane për ti shpëtuar nga talibanët.

Rama shkruan se është një nder të punosh me njerëz të tillë që ndihmojnë për të nxjerrë nga ferri fëmijët, gratë dhe burrat afganë dhe për ti berë të ndihen si në shtëpinë e tyre në Shqipëri.

“Një nder të punosh krah për krah Yalda Hakim dhe njerëz të tjerë të mëdhenj për të nxjerrë nga ferri fëmijë, gra dhe burra dhe për t’i bërë ata të ndihen si në shtëpi në Shqipëri. Pasi t’i strehojmë ata duhet t’u ofrojmë atyre një jetë të re. Për ata, për ne, për fëmijët tanë”, shkruan Rama.

Gazetarja dhe prezantuesja e njohur e BBC, Yalda Hakim, nxorri nga Afganistani i pushtuar nga kaosi disa javë më parë, 59 studentë nga American University of Kabul, bashkë me disa gazetarë, komedianë dhe prezantues radiofonik.

LEXO EDHE  E rëndë në Kosovë/ E mitura sulmohet sek*ualisht nga një person