Shenjtërimi i Nënë Terezës, Meta apel ‘për ndërtimin e një Shqipërie më të dhembshur dhe njerëzore’

Foto-FB

Presidenti Ilir Meta bën apel për ndërtimin e një Shqipërie më të dhembshur dhe njerëzore në 5-vjetorin e shenjtërimit të Nënë Terezës.

“Në Ditën e Shenjtërimit të Nënë Terezës, krenarisë tonë kombëtare, shembulli i saj i jashtëzakonshëm i dashurisë në veprim, solidaritetit dhe humanizmit vjen si mesazh frymëzues dhe reflektimi për më pak fjalë dhe më shumë vepra për ndërtimin e një Shqipërie më të dhembshur dhe njerëzore, ku çdo qytetar në nevojë gjen ndihmë, përkrahje, zgjidhje të halleve, përfshirje sociale, shanse dhe mundësi të barabarta. Të krenohesh me Shën Terezën, së pari duhet të jetësosh veprën e saj”, shkruan Meta në një postim në FB.

LEXO EDHE  VIDEO/ Me shpejtësi 156 km/h, çfarë ndodh natën në aksin Sauk-Teg