Vidhet Katedralja në Korçë

Katedralja “Ringjallja e Krishtit” në Korçë është vjedhur.

“Në mëngjes, jemi njoftuar se në kishën ‘Ringjallja e Krishtit’ është vjedhur një sasi lekësh tek dy arka ku besimtarët hedhin lek, të cilat ndodhen në ambientin e brendshëm të kishës”, njoftoi policia.

Nga deklarimet paraprake të marra, dyshohet se dy persona të cilët ishin fshehur gjatë natës në brendësi të kishës, kanë vjedhur një sasi të vogël të hollash dhe më pas janë larguar, shtuan të njëjtat burime.

LEXO EDHE  Kundër korrupsionit dhe pastrimit të parave, policia zvicerane dhe ajo e Kosovës operacion të përbashkët

Kjo nuk është hera e parë që vidhen të holla në Katedrale.