Dafina Zeqiri dhuron të gjitha fitimet e albumit “Dafinë Moj” për Shoqatën e Autizmit

Marrë nga "Instagram"

Artistja e njohur Dafina Zeqiri ka zbuluar së fundmi se të gjitha fitimet nga albumi i saj i ri “Dafinë Moj”, do të shkojnë për Shoqatën e Autizmit në qytete të ndryshme të Kosovës.

“Sot si përfaqësues i Moneyz Music Manager/Ceo, Pëllumb Çitaku vizitoj Shoqatën e Autizmit, me qëllimin për t’iu kumtuar se të gjitha të hollat që do të mblidhen nga shitja fizike e albumit Dafinë Moj do t’i dedikohen rasteve sociale që trajtohen në Shoqatën Autizmi në Prishtinë dhe degëve të saj në Lipjan, Podujevë e Prizren”, shkroi Dafina në mbishkrimin e fotografisë.

LEXO EDHE  Vaksinat anti-Covid shkaktojnë impotencë? Boris Johnson dhe Nicki Minaj ironizojnë njëri-tjetrin