Loli Loka: Kënga “Trëndafili Blu” më ka kushtuar sa një byrek 30 lekë

Loli Loka, autori i këngës “Trëndafili Blu” ka zbuluar në emisionin “Ora Verore” sa para ka shpenzuar për realizimin e këngës

që është bërë hit. Loli thotë se kënga i ka kushtuar vetëm 300 lekë të vjetra.

Loli Loka: Më e bukura për atë këngë është se ka ecur me 300 lekë të vjetra.  Sa një byrek më ka kushtuar ajo këngë.

LEXO EDHE  Marrëveshja Shqipëri-Serbi-Maqedoni/ Besa Kokëdhima: Si të bësh krushqi me atë që të ka përdhunuar motrën

Ronaldo Sharka: Pse kaq pak?

Loli Loka: E regjistrova zërin në studio bashkë me Frankon. Shkova në një qendër interneti, e bëra këngën me video tekst, i thashë sa lekë kushton zotërisë së internetit dhe më tha 300 lekë të vjetra për gjysmë ore dhe kënga u bë hit. Nuk pata asnjë lloj shpenzimi, sepse i kam bërë të gjitha me forcat e mia.