‘Pashë demonët dhe një boshllëk të zi’/ Amerikani i ‘rikthyer’ nga vdekja tregon jetën e përtejme

Një oficer policie në pension i cili ‘vdiq’ pas një përplasje të tmerrshme makine thotë se ai vizitoi parajsën dhe ferrin para se të kthehej në jetë.

Jeff Coulter tha se ai e përjetoi jetën e përtejme kur ‘vdiq’ për pak kohë pasi makina e tij u përfshi në një përplasje me një makinë tjetër në vitin 2014.

Ai tha se përplasja dukej më shumë si një shpërthim.

“Mbaj mend vetëm që dëgjova makinën duke u rrokullisur,” tha ai.

Oficeri amerikan u plagos rëndë sa që duhej të transportohej me aeroplan në një spital në Cincinnati, Ohio.

Por fatkeqësia ndodhi gjatë një prej disa operacioneve urgjente kur zemra e tij ‘u ndal’.

Ishte atëherë, kur ai pretendon se shpirti i tij u largua nga trupi i tij dhe ai pa parajsën dhe ferrin.

“Fillova të shoh imazhet e demonëve dhe fillova të dëgjoj gromësimat dhe të qeshurat. Unë ndjeva shpirtin tim duke u larguar nga trupi im dhe mbaj mend që pashë errësirë ​​dhe gjithashtu mjegull në dysheme dhe tavan. Unë shkova në një vend ku kishte një boshllëk të zi – dhe mbaj mend duke i thirrur Jezusit: ‘Jezusi më ndihmo!'”

LEXO EDHE  Këto 5 gjëra duhet të bëni çdo fillim jave

Gjatë kalvarit të botës tjetër, ai tha se ai gjithashtu pa një vizion të nënës së tij

“Më kujtohet që ajo më shikonte në sy. Për çfarëdo arsye, ajo po lante krahun”.

Ai shtoi: “Nga këndvështrimi i një besimtari, unë besoj se simbolizonte larjen dhe për mua që të pastroja veprimin tim. Ajo më dha atë shikimin e nënës dhe pas kësaj më kujtohet që u ktheva në dhomë,” shkruan DailyStar.