Parashikimi i motit për ditën e premte, 25 Qershor 2021

Temperaturat do të vijojnë të mbeten të larta. Në disa zona, në orët e matjeve të temperaturave maksimale ato mund të arrijnë deri në vlera nga 41 deri në 42 grad celcius!!!

LEXO EDHE  GJKKO rrëzon kërkesën e ish-drejtorit të policisë së Vlorës, Jaeld Çelës për zbutjen e masës së sigurisë

Të larta do të mbeten gjithashtu temperaturat e natës (minimale) ku në disa zona zhiva e termometri mund të mos zbresin nga vlerat 25 apo dhe 27 gradë celcius!!!