FOTO/ Analiza për zgjedhjet e 25 prillit, ja formulari që duhet të plotësojnë degët e PD

Partia Demokratike vendosi në mbledhjen e saj të fundit të Kryesisë nisjen e procesit të analizës, për atë që e konsideron si faktimi i masakrës zgjedhore në zgjedhjet e 25 prillit.

Në këtë mbledhje është përcaktuar edhe mënyra se si do të bëhet analiza deri në 10 korrik.

Kush pretendon që ka pasur vjedhje të votës, tjetërsim të vullnetit të zgjedhësve dhe çdo parregullsi tjetër do ta pasqyrojnë të faktuar në këtë formular i cili është konfirmuar nga Kryesia.

LEXO EDHE  Dështon regjistrimi në shkolla nga E-Albania, 40% e nxënësve ngelin jashtë

I gjithë procesi do të drejtohet nga drejtuesit politikë sipas qarqeve, të cilët do të paraqesin edhe dokumentet finale para forumeve drejtuese të PD-së.