Ishte në makinë së bashku me babanë dhe vëllanë, ky është i riu që humbi jetën në aksident

Një i ri ka humbur jetën në rrugën Pejë – Prishtinë, saktësisht te vendi i quajtur Kroni i Mbretit.

Indeksonline përmes burimeve mëson se viktima është Florent Gjergji.

Po ashtu, të njëjtat burime tregojnë që viktima në kohën e aksidentit kishte qenë në veturë së bashku me babain dhe vëllain.

Policia e Kosovës ka kërkuar kujdes dhe respektim të rregullave në rrugë, në veqanti respektim i kufizimeve të shpejtësisë, sepse humbja e jetëve njerëzore nëpër rrugët tona si pasojë e shpejtësisë referuar edhe raportimeve sot, është tepër shqetësuse për të gjithë.