Vrau ish-dhëndrrin me 5 plumba, rrëfehet Picari: Më ofendoi mua dhe vajzën dhe…

Me Kudretin kemi konflikte të vazhdueshme prej muajsh. Pasi u nda nga vajza dhe ma solli në shtëpi pa e lejuar të shohë fëmijët ai ka vijuar të na kërcënojë dhe të ofendojë. Ka ardhur tek shtëpia dhe tek biznesi im disa herë. Për shkak të kërcënimeve unë mbaja armën me vete.

Sot kam shkuar të shoqëroja vajzën për në gjykatë sepse kishte seancën. Aty u përballa me Kudretin. Ai ofendoi vajzën time dhe unë e qëllova. Pas krimit kam hedhur armën dhe jam larguar drejt Unazës së re në shtëpinë e motrës.