Kursi i këmbimit/ Forcohet dollari, euroja e qëndrueshme në raport me lekun

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të premten, dollari amerikan fitoi terren në raport me lekun, ndërsa euroja nuk ndryshoi vlerë, krahasuar me një ditë më parë.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, dollari amerikan u forcua me 0,56 lekë dhe këmbehet me 101,56 lekë.

Ndërsa monedha europiane, këmbehet në të njëjtën vlerë që ishte një ditë më parë, me 123,06 lekë.

Paundi britanik fitoi terren me 0,28 lekë dhe franga zvicerane u këmbye me 0,14 lekë më shumë se ditën e enjte.

Monedha britanike këmbehet sot me 143,45 lekë dhe franga zvicerane me 112,36 lekë.