Emrat/ Nga përgjimet rezultoi se kishin lidhje me Moisi Habilaj, arrestohen dy shqiptarët

Disa ditë më parë, policia italiane bëri të mundur arrestimin e një karteli droge të përbërë prej shtetasve kolumbianë, italianë dhe shqiptarë.

Sipas të dhënave, dy prej personave të cilët u shpallën në kërkim përkatësisht, Julian Hoxhaj dhe Indrit Karafili, në telefonatat që kanë bërë kanë përmendur edhe emrin e Moisi Habilajt i cili njihet për përfshirje të mëparshme në këto lloje aktivitetesh kriminale.

Autoritetet italiane, kanë arrestuar të dy shqiptarët e shpallur në kërkim, të cilët po lëviznin me dokumenta fallso dhe u kapën në një zonë pyjore në përpjekje për t’u kthyer në Shqipëri.

Sipas burimeve, policia i identifikoi të shpallurit në kërkim me anë të shenjave të gishtave.