“Një person me probleme të shëndetit mendor nuk na lejon të punojmë”, mjekët e Fierit sërish protestë

Mjekët e spitalit të Fierit dolën sërish sot në protestë, e dyta brenda pak ditëve.

Një person, i cilësuar sipas tyre me probleme të shëndetit mendor, vijon ti kërcënojë duke mos i lejuar të ushtrojnë profesionin e tyre.

Sipas mjekëve, personi në fjale është futur në spital dhe poliklinikë duke kërkuar shërbim për të atin në shtëpi, çka nuk ofrohet nga mjekët e spitalit por ata të poliklinikës.

Mjekët deklarojnë se nëse nuk merren masa nga policia për ndalimin e këtij personi ata do të përshkallëzojnë protestat.