‘Jemi vetëm për s*ks, kam një shok plot me euro’/ Qendra e masazheve në Tiranë pranon ofertën e të rinjve (Foto)

Të shumta janë rastet dhe denoncimet për qendra të ndryshme masazhesh, të cilat shkojnë përtej asaj që janë të profilizuara të ofrojnë.

E kemi fjalën për fenomenin e përhapur së fundmi në vendin tonë, që ka të bëjë me ushtrimin e prostituciont apo shfrytëzimin e vajzave për seks me klientët.

Së fundmi një mesazh ka mbërritur në redaksinë tonë, ku dy të rinj komunikojnë me një qendër masazhesh në Tiranë dhe e vetmja gjë që kërkojnë është të kryjnë seks me punonjëset kundrejt pagesës.

Nga ana tjetër qendra në fjalë u lë të kuptojnë se është dakord dhe se janë të mirëpritur. Madje shton se vajzat janë edhe me eksperiencë, pasi të rinjtë shprehen të gatshëm të paguajnë.