Arrestohet 25 vjeçari shqiptar në Britani, punonte në fermën e kanabisit për të shlyer borxhet! Emri

Në prangat e policisë ka rënë një i ri shqiptar emigrant i paligjshëm në Angli, pasi u kap duke punuar brenda një ferme kanabisi.

Elson Balla shkoi në Mbretërinë e Bashkuar dhjetorin e kaluar dhe pas një njoftimi nga banorët vendas ai u arrestua duke punuar brenda një fermë kanabisi në Stockton në shkurt, raportojnë mediat e huaja.

Balla punoi në një fermë kanabisi në një përpjekje të dëshpëruar për të shlyer borxhin ndaj njerëzve që e futën kontrabandë në vend është burgosur.

Ndërkohë pas një kontrolli të ushtruar nga policia e Cleveland në pronë dhe rimori pothuajse 100 bimë nga ‘sera profesionale’.

Nigel Soppitt, duke ndjekur penalisht rastin, tha se vlera e kanabisit nëse do të shitej në rrugë kap shifrën e 78,000 £. Gjykata dëgjoi se si njerëzit kishin ngritur shqetësime në lidhje me erën e fortë dhe zhurmën e vazhdueshme që dilte nga prona.

“Brenda pronës u gjet një rritje e mirë e administruar dhe e vendosur profesionalisht e kanabisit. Në katin e parë kishte 48 bimë dhe në katin e sipërm kishte 46 bimë me një rritje të llogaritur prej 5 kg kanabis” shtoi ai.