Murati në plazh me Olën/ Zhveshje, përqafime dhe …

Murati dhe Ola zhvilluan një takim të bukur në plazh. Nuk munguan zhveshjet, prekjet e ledhatimet mes tyre.

Ola e veshur me rrobat e banjos nuk la pa e provokuar djalin me kremin e diellit, ndërsa ishin të shtrirë në rërë.

Të dy e shijuan takimin që u mbyll me një vallëzim në breg të detit.