‘’Defender 21’’/ Kim pret ushtarët amerikanë: Do të ndihmojnë Shqipërinë për trajnimin e FA-ve

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim, ka mirëpritur në Tiranë disa ushtarë amerikanë nga Garda Kombëtare e New Jersey në kuadër të stërvitjes ushtarake Defender 21.

Ambasada njofton se këta ushtarë do e ndihmojnë Shqipërinë për të marrë dy helikopterë UH-60A Blackhaëk nga SHBA dhe do të kryejnë trajnime për të përgatitur Forcat e Armatosura Shqiptare.

NJOFTIMI NGA AMBASADA E SHBA

LEXO EDHE  Favoret e “Drejtësisë së Re”/ SPAK zvarrit drejt parashkrimit hetimin për Ardian Hajdarin e KPA

Ambasadorja Yuri Kim mirëpret ushtarët amerikanë nga Garda Kombëtare e New Jersey të cilët mbërritën sot në Tiranë. Ata do të ndihmojnë Shqipërinë në përgatitjen për të marrë dy helikopterë UH-60A Blackhaëk nga Shtetet e Bashkuara dhe gjithashtu do të kryejnë trajnime për të përgatitur Forcat e Armatosura Shqiptare për stërvitjen Defender 21.