FOTO/ Gjirokastër, Policia e Shtetit dhe Bashkia fushatë për Bledi Çuçin

Një denoncim vjen nga Gjirokastra lidhur me përfshirjen e punonjësve të institucioneve shtetëre në fushatë elektorale, kryesisht ata të Policisë së Shtetit dhe Bashkisë.

Në Gjirokastër jo vetëm Policia e Shtetit është përfshirë në fushatë, por edhe Policia Bashkiake është vënë në shërbim të “Rilindjes”

LEXO EDHE  Mbërrijnë edhe 259 afganë, ja sa persona janë në total në Shqipëri

Në këtë foto, shihet Adi Shehu i cili është punonjës i Policisë Bashkiake ku ai nget furgonin elektoral të Blendi Çuçit duke shkelur haptazi ligjin.

Policia e Shtetit dhe Policia Bashkike paguhen nga taksapaguesit shqiptarë dhe në kundërshtim me ligjin vihen në shërbim të “Rilindjes”.