Vendimi botohet në Fletoren Zyrtare/ Patentat shqiptare njihen zyrtarisht në Itali

Hyn në fuqi marrëveshja mes Shqipërisë dhe Italisë për njohjen e patentave. Marrëveshja mes dy vendeve është botuar në Fletoren Zyrtare.

Pakti u nënshkrua në 18 mars ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Italisë “Mbi njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit me qëllim konvertimi”.

LEXO EDHE  DETAJE/ Makina e tij u gjet e shkrumbuar, bëhet i gjallë biznesmeni italian. Çfarë ka ndodhur?

Pas botimit në fletoren zyrtare në Tiranë, e njëjta gjë pritet edhe në Itali për të lehtësuar jetën e shqiptarëve përtej Adriatikut.