Të rinjtë europianë thirrje shqiptarëve: Më 25 prill bashkohuni rreth liderit demokrat Lulzim Basha

Të rinjtë europianë nga shtete të ndryshme të Europës, iu kanë bërë thirrje shqiptarëve, që të dalin masivisht në zgjedhje dhe të votojnë për Partinë Demokratike dhe për liderin demokrat, Lulzim Basha.

Shumë prej të rinjve theksojnë se vetëm Basha dhe PD mund të bëjë realitet ëndrrën e shqiptarëve, integrimin e Shqipërisë në BE.

Në 25 Prill ju të gjithë duhet të bashkoheni rreth liderit të vetëm europian në Shqipëri, rreth Lulzim Bashës. Duke filluar nga kjo ditë, e ardhmja europiane ju pret, me të cilën të gjithë do të jeni krenarë. Tani është koha të tregoni vendosmërinë tuaj.” #ShqipëriaFITON pic.twitter.com/e6Zq1ryWMU

    — Lulzim Basha (@lulzimbasha_al) March 6, 2021

Postimi i liderit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha:

“Në 25 Prill ju të gjithë duhet të bashkoheni rreth liderit të vetëm europian në Shqipëri, rreth Lulzim Bas

Duke filluar nga kjo ditë, e ardhmja europiane ju pret, me të cilën të gjithë do të jeni krenarë. Tani është koha të tregoni vendosmërinë tuaj.” #ShqipëriaFITON”.