Genc Sejko publikon VIDEO-n, Luljeta Bozo nuk ishte dakord që PPSH-së t’i ndërrohej emri

Aktivisti Genc Sejko, ka publikuar një video në rrjetin social “Facebook”. Sejko publikon pamjet, ku shihet tashmë kandidatja për deputete e Partisë Socialiste Luljeta Bozo, në vitin 1991.

Në një mbledhje të asaj kohe, propozohet që të ndryshohet emri i Partisë së Punës.

Siç shikohet edhe nga pamjet, inxhinierja Bozo nuk shprehet nëse është dakord që të ndryshojë emri i Partisë së Punës. Siç duket, ajo nuk ka qenë dakord që t’i ndryshohet emri partisë.

LEXO EDHE  Makina me para në Maqellarë, shoqërohen në polici disa persona, mes tyre dhe ata që bllokuan automjetin

Pamjet filmike datojnë në muajin qershor të vitit 1991, kohë kur nisi edhe pluralizmi politik në Shqipëri.