VIDEO/ Shoferi ngatërron rrugën, futet me shpejtësi në supermarket

Video e mëposhtme tregon momentin kur një makinë e bardhë përplaset në një supermarket në Angli, duke i detyruar blerësit të hidhen për të shpëtuar.

Makina u fut në një supermarket në Chelmsford, Essex. Kamerat nga dyqani tregojnë një blerës që qëndron afër dritares duke paketuar sendet kur makina futet brenda.

Ajo rrëzohet në dysheme nga një raft metalik ndërsa makina futet në dyqan. Një tjetër blerës mund të shihet teksa futet në raftet e marketit për të shpëtuar.

Çuditërisht, megjithë shpejtësinë e goditjes dhe dëmtimin e madh të shkaktuar në dyqanin, askush nuk pësoi dëmtime serioze.

Pasi ndaloi, shoferi mund të shihet duke kthyer makinën dhe duke dalë nga dyqani. Blerësit e tjerë ndihmojnë gruan e rrëzuar, e cila është ende ulur në dysheme.