VIDEO/ Nuk fitoi në portal, fieraku spërkat me benzinë dhe i vendos zjarrin drejtorisë arsimore

Policia e Fierit ka arritur të ndalojë 33-vjeçarin Indrit Alushaj, i cili dyshohet se i vendosi zjarrin drejtorisë Arsimore në Fier.

ABC mëson se i riu kishte marrë pjesë në portalin e arsimit por nuk kishte fituar të drejtën për të qenë pjesë e sistemit.

Humbjen e durimit dhe nervat Alushaj i ka nxjerrë duke i vendosur zjarrin katit të dytë të DAR Fier duke e spërkatur fillimisht me benzinë.

Pak minuta pas ngjarjes ai është identifikuar dhe arrestuar.