“Nëse do të përfundojmë bashkë…”, Mevlani emocionin Antonelën, por mërzit Ledianën

Nisi me emocione të bukura puntata e sotme e “PërPuthen”, por që zgjatën shumë pak.

Lediana i kërkoi në fillim të emisionit falje Mevlanit, por ky i fundit surprizoi më pas Antonelën me një buqetë me trëndafila të kuq, ku kishte edhe një pusullë me një mesazh shumë të bukur.

“Nëse do të përfundojmë bashkë…”- Mevlani

“Antonela më fal për çdo herë kur të kam mërzit, ama nëse përfundimi do të jetë bashkë, do ta mbush çdo ditë me lule”, shkruhej në pusullën që emocionoi dhe përloti Antonelën.

Por Lediana u prek shumë nga kjo, duke u larguar nga studio, pasi tha se ndihej e tepërt dhe nuk mund ta shikonte takimin e Antonelës me Mevlanin.

“Nëse do të përfundojmë bashkë…”- Mevlani

“Jam e tepërt në këto momente, nuk dua fare të shoh takimin dhe kërkoj të largohem. Nuk mund ta shikoj”, tha ajo dhe u largua.

Mevlani i shkoi nga pas, duke i kërkuar sqarime për reagimi.

Debati:

Mevlani: Lediana çfarë ke?

Lediana: Më lër të kaloj, nuk dua ta shoh

Mevlani: Si më lër, një sekondë, çfarë halli ke?

Lediana: Të lutem se nuk dua…

Mevlani: Por nuk po të kuptoj se çfarë ke