Drejtuesja dhe punonjësit me COVID-19, pas gjykatës mbyllet edhe Prokuroria e Pogradecit

Pas gjykatës mbyllet edhe Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pogradec.

Shkak është bërë dalja pozitive me Covid-19 e drejtueses së kësaj Prokurorie dhe më pas edhe të dy punonjësve të tjerë.

Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor në Pogradec iu ka kërkuar edhe punonjësve të tjerë vetkarantinimin, duke lënë kështu prokurorinë pa asnjë lloj shërbimi.

LEXO EDHE  Basha nga Pogradeci: T'ua kthejmë vendin qytetarëve shqiptarë

Gjatë periudhës së karantinimit të prokurorëve dhe sekretarëve për masat e sigurisë do të delegohet një prokuror dhe një sekretar nga prokuroria e Korçës.

Raste të shumta me Covid edhe në Spitalin Bashkiak mes të cilëve gjashtë mjekë specialist.