Burgu i Shën Kollit në errësirë prej 24 orësh, të dënuarit pa bukë e pa ujë

Burgu i Shën Kollit është prej 24 orësh pa energji elektrike.

Nga raportimet mediatike mësohet se të dënuarit në këto 24 orë janë lënë pa ujë dhe pa ushqim.

Familjari i një prej të dënuarve apelon për ndërhyrje të institucioneve dhe marrjen e masave nga drejtuesit për normalizimin e kësaj situate.

LEXO EDHE  Qeveria miraton masat e reja anti-COVID

Nuk dihet ende shkaqet e kësaj situate, ndërkohë nga vetë institucioni i burgut dhe instanca të tjera më të larta nuk ka ende asnjë reagim.